Det vi må lære før vi kan gjøre det, det lærer vi ved at vi gjør det.  Aristoteles

Det vi må lære før vi kan gjøre det, det lærer vi ved at vi gjør det. Aristoteles

Nå vil jeg si det er sommer. Jeg har satt i gang med litt garnfarging. Det er sommer aktivitet. Det vil etterhvert bli lagt mer i nettbutikken. Jeg har også fått spunnet litt sokkegarn og det blir det mer av. Nå er jeg i gang for fullt igjen. Siden jeg skal være med på Etnedals dagene, men spinning og veving, så må jeg ha en del ting ferdig. I dag skal jeg også få en ny renning på veven. Tenker det blir 8/4 bomull, og et par store kjøkkenhåndklær. Jeg har lilla/grå og hvit. Har tenkt et struktur mønster på dem. 

Det er godt å ha noen sommer planer. Det blir litt ferie også. Får litt hjelp i butikken noen dager. Det har kommet mye nytt i nettbutikken, og det ligger en del under salg. Jeg har også fått ferdig Nordic mix i grå og natur. 100 % norsk ull. 

Jeg kommer ikke til å masseproduserer håndfarget garn. Det blir noen hesper om gangen. Det samme er med håndspunnet garn. Det du ser i nettbutikken er det jeg har. Denne gang har jeg syrefarget. Jeg liker de klare sterke farger. Om det blir noe plantefarget garn denne sommer, det vet jeg ikke. Akkurat nå har jeg ingen planer om dette. 

I dag skal jeg en tur til Gjøvik, og siden jeg enda ikke har vært inne hos garnpikene på cc, så må jeg nok ta en liten tur innen om der. Skal jo ikke ha noe, men kommer vel ut med noe likevel. Ha en super fin dag. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.