Påsken er hele livet på én uke. Karsten Isachsen

Påsken er hele livet på én uke. Karsten Isachsen

Påske nå, og jeg har noen dager til å rekke det jeg ikke har rukket før påske. Det er alltid et eller annet som skal gjøres ferdig. Nå er det spinning av sokkegarn, og merino silke. Håper jeg får ferdig det før onsdag. Jeg hadde et par påbegynte prosjekter, men en dårlig magefølelse, og da er det bare en ting å gjøre. Dra ut pinnene og finne på noe annet. Nytter ikke tvinge seg videre. kreativitet/håndarbeide skal være koselig og moro. Ikke en pine og pest:-) 

Butikken og nettbutikken fyller med mange flotte ting. Jeg er hele tiden avhengig av at det er noen som har et overskudd, og jeg er så heldig at det ikke er noe problem. I skrivende stund er jeg i gang med planlegning for neste uke. Må en liten tur ned i butikken og få opp et stativ. har fått inn mange fine sydde ting til barn og det ses bedre når det henges opp. Jeg har også fått en kategori med små tilbehør.   Her ligger det litt bånd og knapper. 

Vi stilte jo klokka i går , så jeg er litt forvirret, men det går seg til. Nå skal jeg ta en kaffekopp til, og etterpå er det ned i butikken. Ta gjerne en runde i nettbutikken og lurer du på noe så ta kontakt.  

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.