Å skrive er en modig handling. Men det er verdt risikoen.

Å skrive er en modig handling. Men det er verdt risikoen.

2022 er om noen dager et endt kapittel. Det Glade Sau har overlevd, og kommer til å leve videre i beste velgående. Den fysiske butikken har stengt til den 20 januar. Julen skal ryddes ut, det skal vaskes og ryddes. Litt ferie er også ok. Jeg bruker det meste av døgnet mitt på hobbyen min. Jeg har fått en ny kategori i nettbutikken og det er hundegensere.

Jeg har fått en del forespørsler etter hundegensere, så nå er det noen stykker lagt inn. Det kommer snart en som er for en litt større hund. Mangler bare å strikke beina på. 

Jeg har egentlig ikke de store planer for 2023. Nå fikk jeg malt og pusset litt opp i butikken i år, og jeg fikk mitt runde bord som jeg hadde ønsket meg. Jeg har veldig lyst på å ha noen sy kvelder, litt spinne kvelder osv, men jeg må legge opp noen planer for det. Jeg vil helst være godt forberedt hvis jeg skal lære noe bort. 

Jeg har en del digitale oppskrifter som du kan laste ned. digitale oppskirfter

En ting som jeg skal gjøre mer av til våren, og det er farging av garn. det skal farges med både syre og plantefarge. Jeg fikk gjort alt for lite av det i fjor. 

Handler du i nettbutikken får du gratis frakt frem til lørdag kl 00.00. Bruk koden nyttår. 

Nettbutikken finner du her

Foreløpig tar jeg ikke mot bestillinger. Det hoper seg opp både med spinning og strikking. Tror ikke jeg er klar for noen bestillinger før høsten 2023. 

Da skal jeg ta meg en kopp kaffe til, skrive noen eposter og få litt rot unna. Det velter ned med snø og det er et ufyselig vær. Jeg er glad i årstidene , men vinteren er tøff å komme igjennom. Det er en viktig ting som skal skje den 24 februar og det er strikketreff på Oslo S for strikkekafeens venner. 

Det er et høydepunkt, og jeg gleder meg allerede. 

Da ønsker jeg alle et riktig godt nyttår. Velkommen inn i et nytt år med Den Glade Sau

 

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.