Fibonacci  veving 2, 2, 3, 5, 8.  Alt er mulig. Det umulige tar bare litt lenger tid.  Dan Brown

Fibonacci veving 2, 2, 3, 5, 8. Alt er mulig. Det umulige tar bare litt lenger tid. Dan Brown

Snart vinterferie, og i april er det påske. Nei jeg springer ikke over Mars, men hadde vært greit å gjøre det. Springe rett frem til våren. 

Har fått inn disse fine kuler med et yndig kyllinge par inneni. De er så fine i et vindu. Kulen rundt er heklet og stivet. Du finner dem her: 

Jeg har også fått inn en liten gul brikke her:

Jeg har fått på renning på veven igjen. Denne gang Måtte jeg ha litt enkelt og det ble Ashford bomullsgarn. Det er et nydelig garn som er print og gir flott effekt. Dette blir ca 58 cm brikker.  Jeg har også kjøpt 5 farger med bomull 8/2 fra Fosen vev garn. Det skal brukes til noe helt spesielt. Nemlig Fibnnaci veving. 2, 2, 3, 5 ,8. 

Leonardo Fibonacci var en italiensk matematiker fra Pisa i Nord-Italia. Han er mest kjent for tallfølgen som er oppkalt etter ham, Fibonacci-tallene. De består av 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34, ... Hvert tall i følgen er summen av de to foregående. Ufra dette kan jeg sette opp renningen, og lage min egen Fibonacci renning i de farger jeg ønsker. Litt spennende. Jeg har kjøpt kurset i Fibonacci veving fra Kelly Casanova.  Jeg skal altså prøve å stokke gul, grå, oliven, grønn og oransje(ikke den røde på bildet)

Men først må jeg bli ferdig med disse enkle brikker før jeg gir meg i kast med fibonacci. De som har lest Da vinci koden av Dan Brown, har også lest om Fibonacci. 

Nå venter en god kopp kaffe, og husk det ligger over 140 flotte produkter  inne på den glade sau. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.