Det skjer mye fortiden.

Det skjer mye fortiden.

Det skjer mye fortiden både i butikken og ting jeg må gjøre hjemme. Jeg maler, farger garn, spinner og strikker. 

Jeg har farget shetlandsull og er nå igang med å spinne. Jeg har en pose til salg i nettbutikken.  Dette kan også brukes til nål filting. 

 

 

Jeg har farget garn som jeg skal bruke til renning. Jeg har også tenkt å farge det jeg skal bruke som innslag. Litt i tvil om hvilken farge jeg skal ha, så det blir nok et lite tenke prosjekt. Det jeg vet er at innslaget skal være ensfarget. Hele dette prosjektet skal helst ende opp som et V-skjerf. 

Jeg strikker Ingrid Sweater av Petite Knit og jeg bare elsker dette design. Dette er en genser som kommer til å sitte pent over skuldre og armene. Det er kanskje en mulighet for at denne kommer til salg i butikken. Den er strikket i double sunday(ikke superwash merino) og silk mohair. 

 

Tips fra nettbutikken: 

Jeg har en del rester av garn. 

Jo da det er nok noen prosjekter til som jeg har gang i, men døgnet har bare 24 timer og jeg rekker ikke mer. I morgen er det ned i butikken. Jeg har åpent fra kl 10. Lørdag har jeg også åpen fra 10-14. 

Nå skal jeg lage et godt helgetilbud i nettbutikken, så har du ikke meldt deg på nyhetsbrev, så er du velkommen til å gjøre det på nettsiden

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.