Du kan ikke starte neste kapittel i ditt liv mens du fremdeles leser det forrige.

Du kan ikke starte neste kapittel i ditt liv mens du fremdeles leser det forrige.

Et nyttår er begynt og det er med blanke ark og farge stifter. Jeg har allerede begynt å fylle alle de blanke ark. Crazy shot  Av Myra Wood er innkjøpt, og kurset av kelly Casanova, Overshot on a rigid heddle loom er innkjøpt. Har tenkt meg å ta vevingen til nye høyder. Det er utrolig ting man kan veve på en heddle loom. Ikke noen hemmelighet at jeg ønsker meg en større... Denne teknikken ser så morsom ut. Alle de flotte mønstre. Jeg har kommet så langt med lesingen og video tittingen, at jeg fårstår det er litt ulike måter å sette opp veven på. Jeg skal bruke en del timer på å sette meg inn i alt. Må innrømme jeg har lært det meste om veving på engelsk og jeg aner ikke hva de forskjellige ting  hetter på norsk. Det er utrolig mye materiale om akkurat om rigid heddle loom alle andre steder enn i Norge. derfor har jeg måtte bruke alle andre kanaler. Kelly casanova er fra Australien, og er helt fantastisk til å forklare og ikke minst vise frem. 

Bilde lånt fra nett

Før vi gikk ut av 2022 fikk jeg ferdig 3 brikker på veven. jeg åpner ikke butikken på Dokka før den 20 januar og jeg skal bruke dagene på å få spunnet mer hundegarn, sette i gang nye prosjekter, planlegge og rydde jula ut av burikken. nettbutikken er åpen og alt nytt kommer inn der etter hvert. Jeg sender fortløpende.  Nettbutikken

jeg er helt sikkert på at 2023 bare kan bli et helt fantastisk år, men masser av nye muligheter og masser av kreativitet. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.