Endeløs ferie ville være en god definisjon på helvete.

Endeløs ferie ville være en god definisjon på helvete.

Onsdag er ferien min slutt og jeg er på plass i butikken igjen. jeg gleder meg. Jeg har jobbet litt i ferien også, og fått en masse prosjekter ferdig. 

Jeg liker best hverdager og rutiner. Dagen i dag skal brukes til å få ny renning på veven. Jeg trodde jeg skulle få brukt en del bomullsgarn til disse kluter men det gikk mindre enn jeg regnet med. Tror ikke det blir flere kluter nå, men jeg har noe flott bomulls garn fra Ashford som jeg har lyst til å lage noen store kjøkkenhåndklær av. Jeg får tenke noen timer:-)

Har også fått ferdig to Terrazzobagger fra Petit knit. En stor og en liten. Du finner dem her

Egentlig har jeg brukt ferien godt. Jeg pleier ikke legge brukte ting i butikken, men nå har jeg min trasskofte til slags. Den har blitt for sto, og jeg synes det er synd å kaste den. I disse tider skal man jo helst kaste minst mulig. Du finner all info her

Håper du tar deg en runde i butikken og kanskje du melder deg opp på nyhetsbrev. jeg er en bitteliten bedrift som trenger all den støtte jeg kan få. Ha en en super flott mandag. Den siste kaffe skal drikkes her, og da er jeg i farta:-) 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.