Gud skapte mannen før kvinnen. Det er som når jeg skriver. Først kladder jeg:-)  Karen Blixen

Gud skapte mannen før kvinnen. Det er som når jeg skriver. Først kladder jeg:-) Karen Blixen

Det er høst. Det er bare å konkludere at sommeren er slutt og en ny årstid er kommet for å bli en stund. Vinteren venter forhåpentligvis litt.

Nettbutikken bugner av nyheter. Jeg har to av denne vest. En størrelse M og en stor M Du finner dem her

 

Det er lenge siden jeg har skrevet. Det har vært travelt med å pusse opp butikken. Ny farge på veggene, et lite kjøkken og det har blitt ryddet i alle hyller. Jeg er utrolig fornøyd. Jeg er også takknemlig for at det er så mange som gjerne vi ha ting i butikken. Jeg har bygget dette opp rundt kommisjons slag. Jeg hadde aldri klart å fylle butikken opp med bare mitt. Du finner alle produkter her 

Jeg koser meg stort alle de dager jeg er i butikken. De to dager jeg har fri prøver jeg å bruke til spinning og komme litt på tur. Jeg er dårlig organisert og ofte begynner jeg på nye prosjekter uten helt å tenke meg om. Nå har jeg iallefall fått en bestilling ferdig, og det er Mari votten som er flotte lokale votter. Har kjent til oppskriften lenge, men aldri kommet i gang. Nå fikk jeg sjansen og disse skal jeg lage flere av. I finull blir det litt store votter, så neste gang skal jeg prøve med gammel serien, fryd eller tynn Per Gynt.

Denne uken har jeg åpent i butikken fra onsdag til og med Lørdag. Nettbutikken finner du her.

I kveld skal jeg ned i butikken og få satt opp en panelovn. Man må finne noen billigere løsninger på strøm. Det kan bli en dyr vinter. Heldigvis har jeg en del ullgensere som kan komme godt med. Jeg tar fortsatt mot håndstrikkede ting, og andre håndlagde produkter. Bare ta kontakt. Jeg er spesielt interessert i Herre gensere/ kofter. 

mail: dorthe@dengladesau.no eller på chatten på nettsiden. Jeg er oggså på snap, tiktok og instagram som den glade sau. Følg meg gjerne.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.