Hvor mange hobbyer kan man ha/få:-)

Hvor mange hobbyer kan man ha/få:-)

Jo da man kan ha mange hobbyer. Det største problemet er at man ikke har tid nok. Nå har jeg vevd på den lille veven en stund og jeg har oppgradert til 80 cm. Det er kjempemoro. Har store planer etterhvert og tanken på et påske prosjekt er igang med å modnes. Jeg har lyst på å lage denne flotte bolero med mønster fra Kelly Casanova. Hug me cardigan og mønster kjøpt på etsy. Det største problemet er å finne noe garn som passer. Hun har laget den i noe tynn merino. Får ikke tak på det garnet her,  men jeg må finne noe som er tynt, ikke for elastisk og med litt hold i. Tynt sokkegarn kan bli bra. Skal tenke ut en plan før påske. Den veves i et langt stykke og ermer sys sammen etterpå. Egent veldig enkelt.



Ellers så har jeg gratis frakt i nettbutikken med koden kvinnedagen. Den er jo den 8 mars . Jeg som kvinne er heldig at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil. Derfor tenker jeg mer på alle de kvinner som ikke har de muligheter, og ikke minst alle de jenter som ikke får skolegang. Skremmende å tenke på at det i så mange land er begrensinger for kvinners utfoldelse. Det sitter menn rundt omkring i verden som tror de er guds gave til menneskeheten og de tror de kan holde kvinnene nede. Det verste er at religion blir brukt som en forklaring på hvorfor kvinner ikke skal ha noen mening, skole, jobb, være uavhengige. 

Denne uken skal det ryddes i butikken. Det blir lysere, og man får lyst til å få frem litt vår og sommer ting. Tror jeg kan legge vottene litt lengere bak på hyllene. 

Nå er det snart kaffe og jeg skal finne strikkepinnene. Det blir nok litt veving i kveld også. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.