I evighedens perspektiv er øjeblikket som et liv. Piet hein

I evighedens perspektiv er øjeblikket som et liv. Piet hein

En stund siden jeg har fått krevet litt på bloggen, men dagene går så fort. Det har vært travelt med nye varer i butikken og jeg har vært en tur i Oslo. Siste uke fikk jeg endelig dette skjerfet av veven. Det ble jeg utrolig fornøyd med. Det er vevd i Drops alpakka, i forskjellige lilla farger og er ca 34 cm i bredden. Dette skjerf/sjal går fint et par ganger rundt halsen. Du finner all info her. I morgen har jeg tenkt det skal ny renning på veven. Det blir også drops alpakka i grå og blå farger. Denne gang har jeg tenkt å bli litt inspirert av burberry stripene. 

jeg er så heldig at jeg har fått kontakt med en som lager diverse salver og krever. Er du forkjølet så er vist timian salve godt under nesen. Den har jeg her sammen med litt andre savler

Det er jo så populært med gjenbruk og jeg fikk inn vesker som er laget i gjenbruks stoffer. Dem kan du se her

Jeg var jo i Oslo et par dager og fikk handlet litt av hvert. Var en tur hos fru Kvist, og der er det lett å la seg friste. Det ble kjøpt inn til en sommer topp fra Isager. Kjøpte også litt Arwetta(filcolana) som jeg er veldig glad i. Det kan jeg også bruke til veven. 

I kveld er det strikking på vm genseren 2025. Det er virkelig mønster strikk , men jeg liker det. 

I morgen er det å forberede til at jeg skal ha butikken åpen fra onsdag til lørdag. Jeg elsker butikken min. Det er ikke bare et sted jeg har håndlaget til salg, men det kommer så mange koselig folk innen om for en prat og en kaffe kopp. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.