Ikke la i går bruke opp for mye av i dag.

Ikke la i går bruke opp for mye av i dag.

Høsten er her og snart blir det vinter, og da står man snart med begge bein opp i juleforberedelser. Jeg starter hver morgen med håp om at jeg skal få gjort litt mer og enda litt mer. Det skjer aldri. Nå har jeg i alle fall i gang en bord løper i rødt. Jeg har akkurat forstått enkle vev mønstre og måtte jo se om jeg fikk det til. Det er ikke vanskelig og egentlig kan man jo gjøre dette uten disse rute ark, men greit å få lært. 

Jeg fikk jo ferdig 3 tykke håndklær i siste uke . Du finner mer info herMange har høst ferie, men siden jeg driver en liten nisje bedrift så hopper jeg bukk over den:-) Det gjør heller ingen ting. Min fysiske butikk er åpent som vanlig og jeg sender fra nettbutikken som vanlig. Jeg har fått utrolig mye fint inn. Trodde kanskje jeg skulle få problemer med å få inn nok varer, men det fikk jeg ikke, og jeg har mer enn nok til julehandelen. Jeg tar fortsatt mott håndlagde ting. det er ikke stopp enda. 

Prosjekter på gang her er bregnevotter(kongledesign) Sophiashawl (petitknitt) Flettegenser i fivel fra Rauma. 

I dag har jeg prosjekt opprydding. ikke alle prosjekter har blitt til noe. Jeg har den mening at hvis magefølelsen er dårlig når man holder på med et prosjekt, så skrot det. Ingen vits i å fortsette. En slik opprydding er grei å ta en gang i måneden. Da kan man begynne på en frisk. 

Flere spør om jeg ta i mot bestillinger.. nei det gjør jeg helt ikke. 

mange spør også hvorfor jeg ikke har flere størrelser og farger i butikken. Nei det har jeg ikke og kommer heller ikke til å få. Det er hele konseptet. Alt jeg har er håndlaget og ofte lager man bare en av hvert. Følg med i nettbutikken, og ser du noe som du har lyst på, så kan jeg reserverer den. 

Nå skal jeg videre med dagen, og jeg har ikke tenkt å la dagen i går bruke opp for mye av dagen idag:-) :-) 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.