Inspirasjon smyger seg fram mens man arbeider.

Inspirasjon smyger seg fram mens man arbeider.

Jo da , jeg fikk skjerfet mitt vevd ferdig, men om jeg er fornøyd er en annen sak. Det passer godt til olajakken min  iallfall. Det ble mye effekt garn, kanskje litt mye. Sånn er det. noen ideer burde holde seg i hodet. Det var et forsøk. nå ligger det her og da får jeg se hva som skjer med det. 

I nettbutikken har jag 10% avslag på alt garn. Bruk koden garn

Jeg har begynt på et Diamond stripe towels igjen. Hatt mange forsøk der. Nå vet jeg at grunnen er dårlig syn, og briller er på vei. Jeg klarte å få til dette ved å ta av meg brillene. Så jeg må ha brillene av nå jeg skal veve og på når jeg skal se noe langt vek.. det blir mye bedre med mine nye briller. Egentlig skulle jeg bruke 8/2 bomull, men tenkte jeg tar en test før jeg bruker original garnet. 

Ny uke begynner i morgen og jeg har mine vanlige dager i butikken. Det er mye turister på tur og siden kronen er så svak, så er Norge et eldorado for dem. 

Jeg har en del andre prosjekter på gang. Striper på langs av petit knit, litt sokkestrikking, litt hundepels spinning, og i kurven ligger det garn til Agnes koften av Wiola. Strikking blir det i kveld. 

Netbutikken

Nå er det kaffe og jeg skal ha frem strikkepinnene. Det er varmt idag, og jeg håper på litt regn. 

Ha en flott søndags kveld. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.