Jeg er fan av å gi seg selv litt applaus!

Jeg er fan av å gi seg selv litt applaus!

Lenge siden jeg har kommet med blogginnlegg. Denne sommer har det blitt forandringer i butikken. Det er malt, laget nytt te kjøkken og det er blitt ryddet i alle hyller. Det gikk veldig greit og jeg hadde heldigvis hjelp. Var nok litt redd for om jeg rakk det på den tiden jeg hadde satt for meg, men med litt planlegning gikk det greit. Vi hadde til og med et par fridager:-) Nå nærmer vi oss høst, og jeg begynner få inn nye varer. Jeg søker fortsatt flere som kan leverer. Jeg søker etter alle som har et overskuddslager av håndarbeide. Jeg trenger spesielt herre gensere/kofter, men jeg er åpen for det meste. Ta gjerne kontakt på mail dorthe@dengladesau.no

Jeg tar ikke imot flere bestillinger på hunde garn før i 2023. Det er dessverre fullt og jeg rekker ikke mer enn det jeg har i gang nå.

Ta gjerne en titt i nettbutikken: https://dengladesau

Nå er heldigvis hverdagene i gang og jeg koser meg stort i butikken. Jeg har skapt meg verden beste arbeidsplass og jeg nyter hver time. 

Jeg strikker meg gjennom dagen, og plutselig er det tid for å gå hjem. Da kan man ikke ha det bedre. 

Akkurat nå så har jeg sinna sau jakken på pinnene. Bruker rester av finull. 

Et skjerf strikkes det litt på innimellom, og jeg har bestilling på en birdsong genser i finull. Her er et lite utsnitt av den som jeg har fått ferdig. Det gikk en time så var den solgt. Veldig moro når noen setter pris på det man strikker. Ny dag i morgen og jeg åpner som vanlig kl 10. Det ser ut til at sommeren kommer igjen og det er jeg veldig glad for. Jeg er glad så lenge man slipper fyre.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.