"Folk som lærer for å leve, har annerledes hastverk enn folk som lever for å lære".  Grundtvig

"Folk som lærer for å leve, har annerledes hastverk enn folk som lever for å lære". Grundtvig

Nå gleder jeg meg virkelig til å komme i gang igjen. I helgen har jeg ryddet litt og i dag finner jeg ingenting, Rydding er lurt å holde seg unna, men det var tiltrengt. Da får jeg hellere bruke litt tid på å finne det jeg har lagt på en lur plass. Har vært nd i butikken med masse nytt og nå tror jeg det er klart til onsdag kl 10. 

NETTBUTIKKEN

Her er mønsteret( kjole/tunika) som jeg skal tegne opp i morgen. Da kommer det nemlig pakke fra stoff og still. I morgen kveld skal jeg få tegnet opp to størrelser og to barnestørrelse. Håper da jeg skal få sydd litt torsdag og fredag kveld. i første omgang blir det størrelse 38/40 i dame størrelse og i barne størrelse blir det størrelse 2 og 3 år. Hvis dette går bra, så blir det mer etter hvert, og farger? bilde kommer:-) 

Jeg har kommet et godt stykke ned på genseren. Strikker ensfarget er litt kjedelig, men  det går fortere enn je trodde. Jeg har også sokker på gang. I kveld må jeg konsentrer meg om et baby teppe som er en bestilling. Det MÅ bli ferdig snart. 

Denne kolen har jeg bestilt garn til. Den hetter nr 8 og kommer fra Geilsk i Danmark. Jeg synes den er så fin. Strikkes i tynn ull fra Geilsk, Link her Jeg har jo så klart bestilt den i grønt.  Jeg er ikke arbeidsledig og litt veving har det også blitt idag. Snart 40 ca på mitt diamond towel. 

Skal jeg få gjort noe i kveld så må jeg løsrive meg her og kommer i gang. Det blir spennende dager frem over.  Kanskje jeg er heldig å få noen kjoler tll salg i løpet av neste helg. 

 

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.