Jeg hører og glemmer. Jeg ser og husker. Jeg gjør og forstår.  Konfucius

Jeg hører og glemmer. Jeg ser og husker. Jeg gjør og forstår. Konfucius

Reinfann, endelig skal du i gryten sammen med finull.. Dette skal gi en intens gulfarge på garnet, og jeg tenker det blir litt grønt med jern også.. Plukket i dag og da er dagen i morgen planlagt. jeg lager meg litt jobb hele tiden, men det er nok bare sånn. Alltid et eller annet som skal prøves. Som Konfucius sier" Jeg gjør og forstår" Jeg er en av dem som hater bruksanvisninger og alltid tror det går fortere uten:-) hvilket ikke alltid er riktig. I går var det landsby marked og jeg trodde det skulle bli en rolig dag. Det regnet og var egentlig et ufryselig vær.. Det ble ikke en rolig dag:-) Veldig glad for at jeg hadde litt hjelp hele dagen. Det ble utrolig travelt, og det var en kjempefin dag. Så feil kan man ta:-) Se på dette vidunderet av en kåpe. Laget uten mønster. Det er paljetter, mønster og knappene er laget av fimo leire. Du finner all info her

Nå er det planlegning for høsten og vinteren. må alltid være litt i forkant... Jeg opplever også at folk kjøper både sokker og votter på sommeren, så dette kan være litt forvirrende. Må alltid ha litt av hvert fremme. 

Planen for i morgen er iallefall klar. Det skal farges med Reinfann. Nå skal jeg begynne hespe opp en del garn og gjøre alt klart. 

Nettbutikk

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.