"Jeg prioriterer nøye det jeg vil ergre meg over"Hanna Kvanmo

"Jeg prioriterer nøye det jeg vil ergre meg over"Hanna Kvanmo

Da er vi kommet godt inn i det nye år, og her er det 3 bestillinger som helst skal bli ferdig. Hundegarn, et skjerf i samiske farger, og et babyteppe(ikke bilde denne gang)

Jeg måtte såklart begynne på en genser med fjellroser fra Varmdesign. jeg har strikket denne et par ganger. Oppskriften er i Holst garn, men denne gang bruker jeg finull. Jeg vender ofte tilbake til oppskrifter jeg liker. Sikkert litt med trygghet å gjøre, og at man kanskje ikke behøver tenke så mye:-) 

Onsdag var jeg i butikken og fikk ryddet. Nå er julen borte og det er greit. Nå blir dagene lengere, og man kan begynne snuse på vår og sommer oppskrifter. Det blir spennende å se hva jeg skal og kan få i butikken til da. 

Det vil alltid være votter, sokker og vinter produkter hos meg. Her har vi vinter nesten 7 måneder i året og votter er det alltid behov for. 

I helgen blir det mye strikking og jobbe med bestillinger. Jeg venter på en ny stasjonær pc og den kommer på mandag. Fikk en 34 tommer curve skjerm i julegave. Da blir det en oppgradering av kontor plassen min. 

Fortsatt er denne corona en pest og en plage. Nå spøker det veldig for strikketreffet i Oslo i slutten av februar. Jeg håper, men må innrømme det ikke ser lyst ut. Det skal komme folk fra mange forskjellige steder, og da er det risikabelt. Selvom mange er vaksinerte, så kan alle de mange smitte hver andre. 

Nok om det.  Nå er det  helg. Jeg må ha kaffe og strikke litt. Ha en flott helg. Jeg skal i allefall ikke erge meg over det jeg ikke får gjort noe med:-) 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.