Jeg tror uro er en kreativ kraft, derfor er jeg blitt venn med den siden ved meg selv.

Jeg tror uro er en kreativ kraft, derfor er jeg blitt venn med den siden ved meg selv.

Nye uke og nye muligheter.. Ja litt klisje kanskje, men det er en del ting jeg må ha unna denne uken. Nå begynner den siste bestilling på hundegarn å bli ferdig. Jeg tar ikke mot nye spinninger før til høsten igjen og fra høsten spinner jeg kun 1 kg. Spinning tar tid, og skal jeg få gjort litt annet så er jeg nødt til å være streng. 

Jeg har samlet garn fra Kvitlammet en stund og nå er det en cardigan igang. Jeg har funnet farger som passer sammen, og jeg bare strikker striper i helt vilkårlige farger. Foreløpig veldig fornøyd. Den strikkes ovenfra og ned etter Ann Myhre sin hverdagsjakke. Jeg har forandret oppskriften litt slik at den passer etter mine mål. Den skal bli litt innsvingt. 

i daq fikk jeg også lagt opp 3 duker som skal leveres på Torsdag. 

Jeg og Roberta spinner litt grønn/gult  Corridale og alpakka. Sitter å lure på om jeg skal tvinne den oransje med til et nøste. Det må jeg tenke litt på. Tror det kan bli bra.

Jeg tenker mye før jeg setter i gang med et prosjekt. Lure på om det blir verre jo eldre man blir. Før kunne jeg bare sette i gang, men nå må det snus et par ganger i hodet først. Heldigvis Heldigvis har jeg Elsa.. Hun støvsuger helt på egen hånd og da har jeg tid til å gjøre noe annet. Elsa er en Robot støvsuger og det beste kjøp vi har gjort på lenge. 

Solen skinner, men det er dessverre mye is enda. I kveld skal det strikkes og i morgen er enda langt unna.

Jeg tenker ofte at jeg er utrolig heldig som kan bruke all min tid på kreativitet. Tid er egentlig ikke noe problem. Jeg fyller den med garn, pinner, veving, spinning og mye mer. Man kan fort glemme både tid og sted. 

Verden er et urolig sted for tiden, og jeg orker ikke følge med hele tiden. Man må ha litt avstand. Avstand finner jeg i kreativitet. 

Nå er det snart middagstid. Mat må man ha.. i dag blir det kylling sammen med en masse grønnsaker og fullkorns ris. Jeg prøvde meg på kjøleskaps grøt til frokost. 

Det er kjempe enkelt. Rør sammen 2 dl melk, 1,5 dl havregryn og 1 dl mager kesam. Inn i kjøleskapet minst 6 timer. Den kan fint stå over natten. Dette er 1 porsjon, men jeg syntes det var litt mye og skal lage litt mindre neste gang. Jeg brukte eple på grøten. Den skal spises kald.

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.