Kreativitet betyr skapende evne eller virksomhet og idérikdom.

Kreativitet betyr skapende evne eller virksomhet og idérikdom.

Overskriften passer godt. Det virker som om jeg aldri går tomt. Nå et prosjekt er ferdig, er neste i gang. Ferdig genser i finull . Mønster fra Varm Design. Du finner den under siste nytt her Der finner du også mål på genseren. 

Jeg lengter etter våre og da er det greit å sy litt. Som sgt før så er jeg glad i det enkle. Både fordi jeg ikke er noen proff syerske, men også fordi jeg synes stoffet skal få litt verdighet. Jeg er også glad i fasongen. I dag hadde jeg med meg en del stoffer i butikken. Da fikk jeg klippet til en kjole, og to bukser og en kjole i str 2 år. Jeg venter også en pakke til med blå stoffer. Det blir noe til gutter også. 

Hva nå? Jo jeg fikk dette nøste, og jeg fant en oppskrift som hetter Sommerkveld fra Amica pattern Det er rett en genser strikket fra side til siden og den kan egentlig varieres i det uendelige. Pinner nr 7. Starter i kveld jeg. I morgen kveld blir det sying. Jeg har også noen sokke par som ikke skal bli ufoer(uferdige objekter) På den andre side så føler jeg det meste er i rute, og de neste prosjekter formes i hodet. 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.