Kreativitet er å finne opp, å eksperimentere, å vokse, ta sjanser, bryte regler, gjøre feil og ha det gøy.

Kreativitet er å finne opp, å eksperimentere, å vokse, ta sjanser, bryte regler, gjøre feil og ha det gøy.

1 September i morgen... hvor ble tiden av. Sommeren har regnet bort her og det meste av blomster har druknet. Det som vokset best ute var Squash og tomater, men de ble aldri røde. Jeg plukket alle de grønne tomater og syltet dem. Nå er vi på vei mot høsten. Jeg har fått inn mye fint i butikken. Det er alltid spennende ved hvert sesong skifte om jeg klare fylle butikken. Det ser det ut til jeg klare denne gang også. Alt jeg driver med er blitt en livstil og jeg koser meg, også selv om jeg noen ganger er så trøtt at jeg bare stuper til sengs... Nå venter jeg på 20 hesper med forsterket sokkegarn som skal farges. Jeg har også bestilt rødt bomulls garn som skal brukes på veven.. Det er ikke lenge til jul, hvis jeg skal få vevd noen løpere og brikker. Nå har jeg akkurat sendt ut nyhetsbrev og hvis du har lyst til å følge meg så kan du melde deg på inne på forsiden, eller sende meg en mail på dorthe@dengladesau.no

Garnet på bildet er noe av det jeg har farget. Det ligger også i butikken. Noe er allerede solgt, men det er litt igjen, og mer kommer. 

Det ligger også en del gode tilbud under ukens kupp. 

Nå skal jeg ta meg en kaffekopp til og da skal jeg i gang med ermer på Sonja genseren  fra petit knit. Den blir nok lagt i butikken den også. Ha en super fin kveld og i morgen er det 1 September :-)

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.