Kreativitet er evnen til at løse problemer, som ikke kan beskrives før de er løst.

Kreativitet er evnen til at løse problemer, som ikke kan beskrives før de er løst.

Det strikkes, spinnes og veves for harde livet. 

Det er mye som skal være klart til den 19 januar og åpning igjen. Jeg stresser ikke og blir ikke stresset. Jeg har full kontroll, tror jeg. nettbutikken er den største jobben, men nå begynner jeg å få kontroll over den også. 

https://dengladesau.no/Den 12 januar starter kelly Casanova sin Weave along. Diamond Stripe Towel, og den skal jeg være med på. Veven skal settes opp som dobbelt vev. Dette blir spennende og jeg må dykke i lagere og se om jeg har bomullsgarn nok. Det går mye renning til en dobbelvev.

1 hundgarns bestilling skal være ferdig om ca 14 dager. 

1 babyteppe, bestilling det også... skulle helst ha vært ferdig igår:-) blir ferdig snart:-) 

Jeg er også ute på nett etter strikkepakker, oppskrifter osv . Det er ofte noen knall tilbud. Jeg er en hamster. Skuffer og skap er fyllt av garn, og jeg merker jeg blir mer kresen. Nå har jeg en hel skuff med garn fra kvitlammet, og jeg leter fortsatt etter den perfekte sokkeoppskrift. Det er mange flotte oppskrifter, men magefølelsen må være med. 

2022 kan ikke noe annet enn å bli et flott år. ja , altså på tross av Koronaen. Det finnes tross alt mer her i livet enn smittetall. Man er nødt til å sette fokus annet sted og det har jeg tenkt meg. 

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.