Kreativitet er evnen til at løse problemer, som ikke kan beskrives før de er løst.

Kreativitet er evnen til at løse problemer, som ikke kan beskrives før de er løst.

Snart går vi over i en ny sesong. Høsten står for døren, og det skaper også en del tanker. Nå skal det ryddes frem votter og varme klær i butikken. Jeg driver jo butikken min som en hobby. Det er blitt min arbeidsplass med alt det fører med seg. Denne høst er jeg langt etter med hundegarns spinning, og nå tar jeg ikke mot flere bestillinger. Jeg driver dette alene, og med alt som er i butikken, og alt jeg har lyst på så går dette ikke lengere. Jeg må organisere meg litt annerledes. Døgnet har kun 24 timer og jeg kan kun rekke det som er mulig. Det dreier seg om å være litt strengere mot meg selv og bruke mer tid på prosjekter som har vært lenge underveis. Jeg gleder meg til høsten. Jeg liker den klare kalde luft og ikke minst så kan man begynne bruke de fine ullgensere:-) 

På Onsdag skal det ryddes i butikken. Jeg er så heldig å få litt hjelp til dette. Noe skal ut og noe skal inn. Det skal nye ting opp i vinduet og alt skal bli klart til en høst sesong. Det gleder jeg meg til. 

Prosjekter som er i gang nå er tovet brette votter , en genser i finull og så har jeg noen prosjekter i hodet... de får ligge en stund, men jeg har noe tweed garn liggende hos den lokale garnbutikk og av det ser jeg for meg driftwood av Isabell Kreamer. Jeg er veldig glad i hennes oppskrifter. Hun har også en masse flotte sjal. Får nå se hva høsten bringer, men at tempoet skal settes ned er helt sikkert. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.