Kreativitet er kanskje medfødt, men den vokser jo mer du utfolder deg.

Kreativitet er kanskje medfødt, men den vokser jo mer du utfolder deg.

Litt mer arbeide på kofter, men nå fikk jeg ferdig min versjon av Agnes koften (wiola design) Jeg har brukt andre farger, men den er stikke i finull. Det er satt pyntebånd på sårkanten og jeg har kofte knapper. 

Litt garn har jeg også farget. Det har gått en del i det siste og jeg må fylle litt opp. Det ligger også i nettbutikken. 

Nå har jeg en monterings jobb og jeg har begynt på fugle votter og porcelain sweater av le knit. Jeg strikker den nedenfra og opp. Begge metoder er forklart i oppskriften. Jeg har så lyst på å strikke votter, men det var ikke enkelt å bestemme seg. Det er så mange fine oppskrifter. I dag ryddet jeg i mitt lager av finull og jeg har veldig mye. Derfor blir disse votter strikket med det. 

Det har kommet inn så mye nytt og fint i butikken. Det betyr at jeg ikke har noen problemer med å fylle hyllene til høsten setter inn. Jeg er utrolig takknemlig for det.

I dag er det jo allerede 1 august og ikke spør meg hvor tiden blir av. Den går fort. 17 august har jeg tenkt meg en tur til Oslo. Det er håndverksutstilling og den har jeg lyst til å se. Blir i Oslo til den 18 august. Da har jeg tid til å se litt, og jeg må kanskje se /kjøpe litt garn. Jeg trives veldig godt i eget selskap og en slik tur blir kjempe koselig. 

Nå har det vist sluttet å regne, men det kommer vel mer. Snart middagstid og i kveld blir det mer strikketid. 

Jeg er i butikken onsdag, torsdag, fredag og lørdag. 

nettbutikk

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.