Livet er for kort til å være grått. Fyll deg selv og dine dager med farger.

Livet er for kort til å være grått. Fyll deg selv og dine dager med farger.

Leter man etter farger så er det bare å ta seg en tur hit Holstgarn har de mest fantastiske farger. Holst supersoft er et flott ullgarn som gir lette tynnere plag. Fargerne er uimotståelige. Hva jeg skal bruke det til? Tja har en plan men den er ikke helt klar enda. Først er det denne. Genser med rundfelling. Den ser oransje ut, men er gul. Denne strikkes i platelopi fra Island. Veldig godt ullgarn og pinner nr 4. Nå er resten plankekjøring. Det blir litt innersving. på denne. Kjolen er også med på strikkeplanerne mine. Håper jeg får den ferdig til våren. Den strikkes i Geilsk tynn ull. 

  

Vevingen min er også på gang og jeg er ferdig med den første brikke og i gang med nr 2. Det bør ikke gå for lang tid før jeg blir ferdig. Gleder meg helt vanvittig til å klippe ned denne veven. Veldig spent på å se baksiden.

Det var litt om mine prosjekter. De neste dager skal brukes i butikken, og jeg gleder meg som vanlig. Disse to fridager har jeg brukt veldig fornuftig. Jeg har spunnet to spoler med hund også og nå har jeg kommet så langt med diverse prosjekter at jeg får følelsen av å komme litt på tur. Litt mindre stress. 

Den Glade SAU

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.