Livet handler først og fremst om vilje.

Livet handler først og fremst om vilje.

Jeg er  heldig, veldig sta og full av viljestyrke. Butikken fylles med nye varer, og det er rett og slett morsomt å se hvor mange som støtter opp om dette prosjektet mitt. Jeg ser også at tiden min er begrenset og at jeg må ta stilling til visse ting. Det blir nok til at hundegarns spinningen min må vike fra høsten. Hvis jeg skal spinne videre, så må jeg  på en eller anen måte få forklart at dette ikke er noe som jeg bruker en kveld på( tar tid). På grunn av at dagene mine også rummer så mye annet, så vil dette ta tid. Jeg er gått i tenkeboksen. Jeg har to bestillinger nå som må bli ferdig, og så får jeg se. Foreløpig tar jeg ikke imot flere bestillinger. 

Se på dette flotte sjal. Jeg har spunnet garnet og en strikkeglad dame har laget dette flotte sjal. Du finner det her. 

Kule sokker eller? Du finner dem her

Siden jeg måtte bytte nettbutikk, så er jeg veldig fornøyd. Nå har jeg muligheten for å legge inn produkter fra telefon i istedenfor å måtte sitte flere timer ved pcen om kvelden. Det spare meg enormt med tid. Den tiden kan jeg bruke til mer fornuftige ting. Veving og spinning er de to ting jeg er på etterskudd med, 

Nå går vi mot bedre tider og det skal ikke være noen hemmelighet at jeg er mer glad i våren og sommeren. Nå har jeg fri til onsdag, og de dager skal jeg bruke god. 

Prøver å oppdatere nettbutikken noen ganger i løpet av uken. Ta gjerne en titt rundt  HER

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.