Livet krymper eller utvider seg i forhold til vårt eget mot.

Livet krymper eller utvider seg i forhold til vårt eget mot.

Nå er vi i mai måned og i år lar virkelig våren vente på seg. Det ligger snø både her og der.. Nå er håpet at temperaturen skal stige de neste dager. Jeg er lei vinter. Dagene går fort, og ikke alltid jeg henger med:-) Nå har jeg fått en del kluter av veven. De er blitt populære, og forsvinner nesten fortere ut enn jeg klare veve dem. Siden jeg har fått et lager av effekt garn i hus, så prøver jeg meg på skjerf igjen. Her tar jeg ikke hensyn til noe og det er et sjansespill, men det fungerer. jeg har blandet tynt sokkegarn med effekt garn i renningen. Det blir utrolig stilig. Dette blir helt unike skjerf når man lager det slik. 

Nå har jeg litt hundegarn til salg. Det er noe jeg ikke har så ofte. Dette er samojed hundepels som er håndspunnet. Du finner all info her: HUNDEGARN

I morgen er jeg i butikken igjen og uken er i gang. Prosjektet mitt fremover er en liten oppdatering av nettbutikken. Det er litt av en jobb, men det må gjøres. Jeg håper også det snart er vær til å få ryddet i verkstedet og få det klart. Jeg skal farger garn i år også. I år skal jeg gå litt mer systematisk frem og få farger litt mer garn i samme farger. Det blir nok litt plantefarging også, men jeg begynner nok med syrefarging. Håper jeg kan begynne når vi er forbi 17 mai. 

Nå skal jeg sette meg litt ved veven igjen. Jeg har nemlig planer når jeg er ferdig med dette skjerfet:-) 

Husk at det er viktig å bruke fantasien og leve ut kreativiteten sin. Den har ingen grenser. Bruk dagen på noe du ikke har gjort før!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.