Man skal ikke ta munnen så full at man ikke får den igjen.

Man skal ikke ta munnen så full at man ikke får den igjen.

Nei, man skal ikke ta munnen for full.. men nå går vi inn i en tid hvor man kanskje har det litt travelt. Vi sier jo alle at det er viktig å kose seg. jeg koser meg med alt jeg gjør, men jeg har nok en tendens til å ta munnen for full. Det strikkes, veves, og nye ideer plantes. 

Denne uken blir litt spesiell siden jeg til torsdag reiser til Oslo for å treffe en masse strikkeglade damer. Strikkekafeens venner møtes to ganger i året på kjøkken og kaffe på Oslo S. Noen av oss møtes dagen før og tar en shopping runde i Oslo. 

Butikken på Dokka har åpent som vanlig. 

De flotte fingervanter finner du her

 Vinteren er kommet. Det er et lett dryss med snø på toppene. Mørkt er det og til helgen går vi over på vintertid. For meg spiller det ingen rolle. Jeg tenker ikke så mye over det. Stiller klokka, våkner og sover akkurat som vanlig. 

Siden det forsatt ikke er så mange kuldegrader, så kan det være godt med et par pulsvanter. Du finner dem her

I dag skal jeg finne frem to tujaer i plast med lys på. De pynter veldig godt utenfor butikken. Ser jo det er jul over alt allerede, men jeg prøver å drøye pyntingen til begynnelsen av november, men litt lys er ok. Jeg kjøpte litt papir til stjerne fletting på søstrene grene i går. Det er morsom og noe jeg gjør hver før jul. 

Nå skal jeg ta meg litt kaffe til og kl 10 skal jeg ned med Saga(cairn valpen vår) for kloklipp, og vi skal rusle en tur blant biler og folk. God trening. 

Ta gjerne en tur hit, og er du en som har mye ekstra håndarbeid så ta kontakt. jeg har plass til mer i butikken. 

Ha en super fin dag. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.