Skinnsofa fra ikea!

Oppussing er den eneste menneskelige aktivitet som øker i omfang jo mer du gjør.

Nei, det ble ingen skinnsofa fra ikea:-) Men noe nytt blir det. Det skal males, snekres litt på tekjøkkenet, og badet skal få litt maling. Hyller skal ned, andre skal opp. I første omgang blir det kjøkken og do. da behøver jeg ikke stenge butikken, men når jeg skal i gang med selve butikks lokalet, så stenger jeg 14 dager. Det kommer til å bli i begynnelsen av August, hvis jeg er heldig. Litt usikre planer, men jeg vil bli ferdig med alt i slutten av august. 

Det er viktig å forny seg litt. Skal man overleve som nisje butikk, så må man stå på, og benytte seg av den omvendte jantelov. Man skal tro man er noe:-)

Oppi alt dette skal jeg planlegge turen til håndverks messen i Etnedal den 30 og 31 juli. Planen er å få så mange rokker med som jeg klare, veven min, roberta, ull osv osv.. Der blir det litt demonstrasjoner av alt dette og reklame for butikken min. En annen spennende ting som skal skje er Elvelangs den 22 September. Det har jeg ikke begynt å tenke helt på enda. 

Resten av sommeren og høsten ser spennende ut. Nå er det helg, og da håper jeg å få kardet noe mer ull, strikket litt og i butikken for å ta ned hyller osv. Det er ikke den store forskjell på ferie og jobb. Det sklir inni hverandre, og det hele ender opp i det som er en livstil. 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.