Påsken er hele livet på én uke.

Påsken er hele livet på én uke.

Her veves, spinnes og strikkes det. Nå nærmer jeg meg påske ferien jeg også, og det skal ikke være noen hemmelighet at jeg gleder meg. Fredag er siste dag i butikken. Det betyr ikke at jeg skal sette meg ned og ikke gjøre noe.. åh nei. Det går ikke. Det betyr bare at jeg kanskje får en litt roligere uke, og kanskje jeg kan avslutte et par prosjekter. Siden jeg ikke skal på noen hytte, og absolutt ikke på ski, så er det fortsatt mulig å handle på klikk og hent. 

Veve prosjektet med diverse garn kommer seg, og jeg er veldig fornøyd. Det skal bli et skjerf med et rustikt utseende. Her har jeg brukt bouclet garn, båndgarn, superwash ull. neste skjerf er under planlegning. Veve på en slik vev( rigid heddle loom) gir noen utrolig muligheter. Her kan du nesten bruke hva som helst av garn, og det er bare fantasien som setter grenser. jeg har en del vevde ting her: 

Blir litt spinning innimellom også. Jeg har endelig fått spunnet litt annet enn hundegarn. Jeg er nødt til å varierer litt, ellers går jeg lei. Har litt håndspunnet her

En ting jeg har lyst til å gjøre i påsken er å lese en bok:-) jeg har alltid vært glad i å lese, men det har liksom ikke vært tid. Starter opp med en Pocket krim tenker jeg. lett å komme i gang med. 

litt av stua er gjort om til et kreativt veve hjørne. Het supert når man gjerne vil ha et øye på tven også:-) Hos oss er det ikke noen minimalisme. Huset brukes og det skal være plass for kreative aktiviteter. Det bor folk her:-) 

Nå skal jeg hente meg en kopp kaffe til. Siste kopp ble kald.. 

Ha en riktig fin påske. 

Den Glade Sau

 

 

n Glade Sau

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.