Skillet mellom jobb og fritid passer meg dårlig.

Skillet mellom jobb og fritid passer meg dårlig.

Jeg er heldig, veldig heldig. Jeg har nemlig ferie noen dager. Gode hjelpere har jeg i butikken og derfor kan jeg ha åpent som normalt. Ferie for meg er å gjøre noe annet enn til vanlig, og det betyr at vi har gått i gang med stor rydding hjemme. Nå skal det kastes. Ferie betyr også at jeg har en del ting som må følges opp og noe har jeg kommer på etterskudd med. Ferie betyr også strikking og det blir nok litt garn farging også. 

Jeg har vært i Oslo et par dager og så klart handlet en masse godteri i form av garn. På Husfliden måtte jeg ha en masse finull. Det var planlagt og deretter bar turen til fru kvist, hvor jeg virkelig slo til. Pernilla fra filcolana til Erica jakken og garn til Striper på tvers av Petit Knit. Jeg skal begynne på noe av dette, men jeg har et par ting jeg må få ferdig først. Så skillet mitt mellom jobb og ferie er egentlig veldig flytende. Jeg skal innrømme det er veldig godt å kunne ta en stille morgen.

Til høyre ser dere terrazzo bag av petit knit. Strikket i dobbel tweed, for og ekte skinn hanker. Man strikker også dobbelstrikk, men det var enklere enn jeg trodde. Her er det lurt å følge oppskriften. Jeg har også funnet frem en masse rester av bomullsgarn og nå blir det et lass med kluter. Enkel veving i denne varmen..Jeg har mye håndfarget garn for en rimelig penge. Ta gjerne en tur innom her Ta gjerne kontakt om du lure på noe. Jeg liker dårlige skillet mellom jobb og ferie:-):-) men litt ferie blir det, takket være mine gode hjelpere. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.