Sommer, regn og litt sol:-) Typisk Norsk sommer.

Sommer, regn og litt sol:-) Typisk Norsk sommer.

Genser i Plôtulopi, reinfann og garnfarging  har litt med hverandre å gjøre. I år får jeg ikke tid til å farge med reinfann, men jeg har farget litt med jaquard syrefarger. 

Jeg er utrolig glad i islandsk garn og Plôtulopi er en av favorittene. Plagg i islandsk garn er ute plagg fordi de er så varme. Det blir nesten som en jakke. lettlopi er også et fantastisk garn. Når man strikker plagg av ren ull, så får man lette plagg, og man slipper vaske dem så ofte. Slike plagg skal bare luftes. Jeg ser i butikken min at plagg av ren ull er utrolig populære. Sommer i dette landet er alt fra 10 varmegrader til 30 pluss, så man trenger litt ull innimellom.  Ellers står prosjektene i kø. Det er så utrolig mye jeg har lyst til å begynne på. Garn kjøpes inn( litt for mye) Nå er jeg nok blitt mer fornuftig i mine garnkjøp. Det er ikke alt jeg liker og jeg tenker meg to ganger om før jeg hiver meg på kjøp knappen. Det blir stort sett kun ren ull som kjøpes inn. Jeg vet det gir flotte plagg. 

Jeg har også fått inn mange flotte skinnprodukter i butikken. Disse nydelig små hjerter kan brukes både som små gaver og pynt. 

Saueskinn har jeg fått inn og de er rimelige i pris. De er fra lokale sauer og kan ikke være mer kort reiste. Saueskinn i godstolen på vinteren er bare så deilig.

Jeg har 1 blæset sau, 1 pelssau og 1 pelssau med korketrekkere.  De sendes som Norges pakke. 

I morgen er det onsdag og da er uken i gang for meg igjen. Min fysiske butikk har åpent onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Det er høysesong for turister og det synes jeg er kjempemoro. Jeg treffer så mange koselig folk fra inn og utland. Skulle du komme forbi Landsbyen Dokka, så er du velkommen inn til Den Glade Sau, Storgaten 51. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.