To prosjekter er endelig ferdige.

To prosjekter er endelig ferdige.

366 gram med hundegarn er ferdig og skjerfet(samiske farger) som jeg hadde en bestilling på er ferdig. 

Det er bare så godt når man ser prosjektene ferdigstilles, og man kan begynne å tenke på nye prosjekter. I morgen starter vev alongen med diamond towel weaving. og  jeg håper garnet er i postkassa i morgen. Videoen slippes i morgen og den skal studeres. Skal bruke bomull 8/2 og det skal bli dobbelvev. Bilder osv kommer når jeg setter i gang. Jeg oppdatere nettbutikken innimellom også. Den glade sau rydder er oppdatert med vottepakke og litt garn.  

SISTE NYTT er oppdatert også.

 Jeg har også en plan om å sy et par enkle tunikaer for salg. Det er nok et prosjekt som først blir i neste måned, men stoff er bestilt. 

I dag skal jeg st5rikke videre på genseren som jeg skrev om i siste innlegg og nå er det snart deling til ermer. Kanskje i dag eller kanskje i morgen:-) 

Jeg forsetter med oppdatering av nettbutikken ut over uken. Den 19 åpner jeg butikken igjen, og jeg begynner å glede meg, men det er også godt å kunne få litt andre ting unna. 

Ønsker du nyhetsbrev så er det bare å legge inn mailadresse under subscribe nederst på siden. Jeg skal ikke spamme innboksen din.. sender ut ca en gang i måneden. 

Nå får jeg komme meg videre her, men takk for at du stikker innen om. 

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.