Vi må bruke tiden som et redskap, ikke som en sofa.

Vi må bruke tiden som et redskap, ikke som en sofa.

Fredag og sneen velter ned. Dette er perfekt kreativt innevær. Ingen vits i å gå ut om man ikke må. Nye prosjekter i gang og noen ferdige. Hulda/ design av Wiola og et nytt trekant skjerf er ferdig. Dette er vevd av Karisma fra Drops. Det passer perfekt til slike sjal. Det får akkurat den mykhet det skal ha. 

    Jeg har også fått ferdig Hulda i mange farger. Dette er jo farger jeg liker veldig godt. Den er strikke i finull som helt klart er favoritt garnet mitt. Det holder formen i det uendelige og det får en fantastisk mykhet etter hvert som plagget blir brukt.

    Det er veldig godt å ha litt tid. Nå er jeg også i full gang med hundespinning igjen. Nå har jeg ikke mulighet for å ta imot før høsten 2023. Dessverre, men prosessen med å spinne hunde garn er tidskrevende, og dette gjør jeg for hånd. Det er ingen maskiner som jobber for meg. Jeg vet mange ønsker seg maskin spunnet garn, men da må du prøve telespinn. Mitt garn er håndspunnet, og jeg vet jo si dette er litt ekstra spesielt. Nå spinnes det både på rokken og på roberta. Roberta er en elektrisk spinner, men det er samme prinsipp som en rokk. Forskjellen er at jeg slipper tråkke:-) Nå må jeg komme meg videre med dagen. Fredag og jeg har gratis frakt i nettbutikken med koden fredag

    Tilbake til bloggen

    Legg igjen en kommentar

    Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.