Våren er vakker for den som lenge har hatt vinter.  Bjørnstjerne Bjørnson

Våren er vakker for den som lenge har hatt vinter. Bjørnstjerne Bjørnson

I dag låste jeg opp verkstedet etter en lang vinter, Jeg ryddet ikke før vinteren, så jeg var litt redd for hva som ventet meg, men en times rydding og jeg er klar for våren og sommeren. Går nok en stund før snøen på plattingen er borte, men nå er det fullt mulig å jobbe der. Dette er jo ikke et sted det skal være rent og pent. Her skal det være lov med søl og flekker. 

Planer for våren og sommeren er garn farging med lit sopp som jeg har igjen. Det blir litt plantefarging også. Denne sommer har jeg også lyst på å syre farge igjen. Jeg liker variasjon, og alle 3 måter å farge på synes jeg er fine. Alt til hvert sitt bruk. Jeg skal også prøve meg på lysstøping, og materialer er bestilt. Har en liten ide om å bruke gamle små kaffekopper til lys. Nå er jeg altså på kaffekopp jakt. Ikke moderne kaffekopper , men små med dekorasjon på.

Det var veldig godt å få ryddet ute. Nå bare venter jeg på litt sol og varme så den siste snø kan forsvinne. I dag  er en slik søndag hvor det ryddes litt her og der. Det er sånn hver vinter. Det hoper seg opp søppel , og andre hvert år må det en container på plass. 

En kaffe kopp til og så er det videre med ryddingen:-) 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.